top of page

Een getuigenis van mijn passie: Faciliteren van Feedback, Leiderschap & Samenwerking

Ik vroeg aan een team, enkele maanden na onze samenwerking, hoe het vandaag met hun ging. Wat volgde was een getuigenis waardoor ik geraakt werd in mijn hart... De getuigenis durven delen, dat duurde even, ondanks ik mijn eigen cliënten aanmoedig dat te doen. Met als waarde 'practice what you preach', zet ik de bescheidenheid wat verder weg vandaag en deel ik graag wat ik mocht ontvangen, maar niet zonder eerst mijn dank uit te spreken voor het vertrouwen dat ik mag ervaren van alle cliënten en de vele verhalen welke ik mag mee-maken.


De 'getuigenis':

Beste Caroline,


We beantwoorden jouw vraag vandaag met een oprechte dankbaarheid voor jouw onmisbare rol in de transformatie van ons team.


Terwijl we terugkijken op de reis die we gezamenlijk hebben afgelegd, willen wij jou nu graag 'het geschenk van feedback' zoals je dat noemt, geven.


Jouw expertise en toewijding zijn de drijvende kracht achter de positieve veranderingen die wij nog steeds mogen ervaren. De facilitatie van onze teamfeedback sessies, workshops en individuele gesprekken heeft niet alleen onze prestaties verbeterd, maar heeft echt een blijvende impact op onze teamdynamiek en cultuur.


De teamfeedback sessies, zorgvuldig begeleid door jou, hebben een veilige ruimte gecreëerd waarin open communicatie en eerlijke uitwisseling van inzichten mogelijk waren. Jouw vermogen om een omgeving te scheppen waarin ieder teamlid zich gehoord en gewaardeerd voelde, heeft bijgedragen aan het blootleggen van zowel onze sterke punten als onze groei mogelijkheden, onze blind spots.


De workshops die je hebt gefaciliteerd, gericht op communicatie, conflictbeheersing en samenwerking, hebben niet alleen onze vaardigheden verbeterd, maar hebben ook een gezamenlijke taal en wederzijds begrip binnen ons team gecreëerd.


Jouw deskundige leiding gaf niet alleen structuur aan het leerproces, maar inspireerde ons ook om actief deel te nemen aan onze eigen groei. Ook vandaag nog.


De individuele gesprekken, waarin je de nadruk legde op zelfleiderschap, waren werkelijk transformationeel. En de evenwichtige aanpak tussen empathie en sturing heeft ons in staat gesteld om niet alleen onze professionele ontwikkeling te omarmen, maar ook om als individuen te groeien.


In de woorden van Emma, een van onze teamleden: "Caroline heeft niet alleen onze manier van werken veranderd; ze heeft ons geholpen om als team te bloeien. Haar toewijding ging verder dan alleen het faciliteren; het voelde alsof ze echt investeerde in onze groei als individuen en als team. Ik pas wat ik leerde zelfs buiten mijn professionele activiteiten toe. Zo krachtig!"


Caroline, het verhaal van Emma vat samen wat ons team heeft mogen ervaren. We willen je dan ook hartelijk bedanken voor je onschatbare bijdrage. Jouw impact is voelbaar in de verbeterde samenwerking, de versterkte teamdynamiek en de positieve veranderingen die we als individuen en als team hebben doorgemaakt en nog elke dag doormaken. En het gaat om al die redenen 'goed' met ons, om te eindigen met een antwoord op jouw vraag.


Comments


bottom of page