top of page

Workshop Be your own boss

Twijfel jij ook of je nog gaat (bij)studeren en wat dan? Of ga je (elders) werken? Of misschien denk je eraan een eigen zaak op te richten?

In deze workshop helpen we jou ontdekken wat jij echt wil. Je gaat naar huis met een concreet actieplan waar je onmiddellijk mee aan de slag kan.

WORKSHOP VERLOOP De workshop bestaat uit drie modules welke we geven in twee dagen. We vinden het belangrijk een doorbraak te verwezenlijken en zorgen dan ook dat je voorzien bent van eten, drinken en ruimte.

Je zal er met gelijkgestemden samenzitten en iedere deelnemer krijgt tevens een persoonlijk coachingsgesprek met één van de gecertifieerde coaches Inge of Caroline. Zij gaan samen aan de slag met jou.


In de eerste module ga je op zoek naar wie JIJ bent. Je leert verbinden met jezelf, maakt een passion roadmap , ontdekt uitgebreid jouw Ikigai, etc.

Tijdens de tweede module leer je wat je nu echt wil doen en laat je je inspireren door gelijkgestemden. Je kan ook kiezen om meer te weten te komen over hoe je nu kiest of wat jij nodig hebt om die volgende stap te bepalen.

In module drie is het tijd voor een actieplan en krijg je tips mee over hoe jij, nu je jouw keuze weet, ervoor kan zorgen dat niets je nog in de weg staat. Zo ga je gewapend naar huis, met de kennis over WIE JIJ BENT, WAT JE WIL en WAT JE GAAT DOEN.

OVER DE COACHES Inge Huys besliste na 30 jaar carrière in het ziekenhuis dat het tijd werd haar passie achterna te gaan. Ze volgde meerdere opleidingen aan een erkend coachinginstituut en waagde ze de sprong als zelfstandige. Ze ondersteunt individuen en organisaties vanuit haar ConnectieHuys, een smeltkroes van verbinding, kracht, dynamische communicatie, plezier en transformatie. Ze is moeder van twintigers en ondervond aan den lijve de twijfels die er kunnen ontstaan als het tijd is om te kiezen.

Caroline Van Keymeulen behaalde een Master in de Journalistiek en kwam onverwacht in recruitment terecht. Al snel opende ze haar eigen event staffing agency. Ze ontsnapte enkele jaren later aan een burn-out door als digital nomad haar bedrijf te leiden en ontdekte zo haar passie voor het coachen. Na een erkende opleiding in London, opent ze Coaching Hub waarbij ze individuen en organisaties ondersteunt. Ze is tevens aan de slag bij Arteveldehogeschool waar ze het werkveld dichtbij de studenten brengt.


TICKETS


Tickets kan je hier kopen.


PRAKTISCH data: 11/08/2021: 9.30u aankomst - einde 16.30u 12/08/2021: 9.30u aankomst - einde 16.30u locatie: COACHING HUB President Rooseveltplein 18 8500 Kortrijk inbegrepen: eten, drinken en werkmaterialen annuleren: Annuleren kan tot 3 werkdagen vooraf (tot vrijdag 6 augustus 16u), zoniet kunnen wij geen terugbetaling voorzien. Bij elke annulering zal een administratieve kost worden aangerekend van 25 euro. Gelieve rekening te houden met de beperkte capaciteit en dus in geval van annulering ons zsm op de hoogte te brengen via mail (hello@coachinghub.be) Covid-maatregelen: Dit event gaat live door in beperkte groep volgens de huidige regels vanuit de overheid opgelegd. Neem zeker jouw mondmasker mee voor wanneer we binnenzitten of wanneer je het prettiger vindt dit te dragen.


foto Caroline Van Keymeulen.png

Hi, thanks for stopping by!

Bedankt voor jouw bezoek. De lancering van de website is voor binnenkort. Ik hoop je dan ook snel terug te zien!

Wil je op de hoogte gehouden worden?

Bedankt en tot snel!

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Pinterest
bottom of page